Yeditepe Üniversitesi, Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programında üniversite-sanayi işbirliklerini, AR-GE çalışmalarını ve girişimcilik projelerini anlatıyor.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve aynı zamanda Fakültemiz Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aydın20 Haziran 2020 Cumartesi günü, Eğitim Merkezi programında, Turgut Özay’ın konuğu oluyor.

Prof. Dr. Ahmet Aydın programda, pandemi döneminde önemi çok daha iyi anlaşılan, dezenfektan ve tıbbi cihaz üretimi yapan birçok firmanın ürün analizi ihtiyacını karşılayan Yeditepe Üniversitesi AR-GE ve Analiz Laboratuvarlarında yaptıkları çalışmaları konu ediniyor. Prof. Dr. Aydın, sanayi ile işbirliği yapmak isteyen üniversitelerin taşıması gereken standartlarla ilgili de çok önemli bilgiler veriyor.