Türk Toksikoloji Derneği faaliyetleri kapsamında “İstanbul’da Toksikoloji Seminerleri”nin birincisi Üniversitemizde Doç. Dr. Hande Sipahi koordinatörlüğünde Ankara Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Üniversitemizden katılımcılar ile gerçekleştirildi. Seminerde Üniversitemizin Rektör Yardımcısı ve Fakültemizin Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aydın “Toksikolojik Bakış Açısıyla D Vitamini” ve Fakültemizin Toksikoloji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Gülçin Tuğcu “D Vitamini Analoglarının In Silico Toksisite Değerlendirmesi” başlıklı konuşmalarını yaptılar.

Rektör Yardımcımız ve Toksikoloji ABD Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Aydın sunumunu yaparken

Fakültemiz Toksikoloji ABD Dr. Öğr. Üyesi Gülçin Tuğcu sunumunu yaparken

Etkinliğin ardından katılımcılarla bir araya gelmek için sosyal program düzenlendi. Seminere Türkiye’nin farklı noktalarından katılımın olması, kariyerine yeni başlayan lisansüstü program öğrencilerimiz için alanında yetkin akademisyenlerle tanışma ve bağlantı kurma fırsatı yarattı.

Seminer sonrası katılımcıların toplu fotoğrafı çekildi.