• Türkçe
  • English

 

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2017-2018 Akademik Yılı Önlük Giyme Töreni 9 Nisan 2018’de İnan Kıraç Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Önlüklerini giyen 1. Sınıf öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz

Törenimizin açılış konuşmaları sırasıyla Fakültemize 2017-2018 akademik yılında birincilikle yerleşen öğrencimiz Demet KÖSE, İstanbul Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Zeki Salih ÖZCAN, İstanbul Ecza Koop Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Levent ALEMDAR, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Meriç KÖKSAL AKKOÇ, 50. Dönem Sağlık Bakanı Ecz. Kazım DİNÇ ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet AYDIN tarafından gerçekleştirildi.

Törende, meslekteki 54. Yılını dolduran Ecz. Meral GÜRDAL önlüklerini giyecek 1. sınıftaki öğrencilerimize mesleki deneyimlerini aktardı ve onlara tavsiyelerde bulundu. 1981 Senesinde  annesi Ecz. Enise ALTINOK’tan devraldığı Altınok Eczanesi’nde (Zonguldak) mesleğine devam eden tecrübeli eczacıya, çiçeğini, ailenin 3. nesil eczacısı olan kızı, Dr. Öğr. Üyesi Enise Ece GÜRDAL, takdim etti. Ardından Dekanımız Prof. Dr. Meriç KÖKSAL AKKOÇ kendisine teşekkür plaketini sundu.

Ecz. Meral ALTINOK GÜRDAL, kızı Dr. Öğr. Üyesi Enise Ece GÜRDAL’dan çiçeğini alırken

Dekanımız Prof. Dr. Meriç KÖKSAL AKKOÇ konuşmasını yaparken

Törenimiz öğrencilerimizin hazırladıkları müzik ve dans gösterileriyle şenlendi. İlk olarak 1. Sınıf öğrencilerimizden Cem BENLİ, Fatma Hazal KILIÇ, Ceylan PINARER, Melis GÖKDEMİR, Kaan SARAL ve Alp ÖZKAN’ı büyük bir zevkle dinledik. Sonrasında eczacılık fakültesi öğrencilerimiz Berk ARIK, Göksel ÇELİK, Onur KASAP, Gökberk SARAÇOĞLU ve Burak ÜN bu sene de bizler için coşkulu bir performans gösterdiler. Ardından eczacılık fakültesi öğrencimiz Zülal Sevgi DEDE’nin de aralarında bulunduğu Yeditepe Üniversitesi Folklor Kulübünün hazırladığı Roman dansı gösterisini keyifle izledik.

Geleneksel Önlük Giyme Törenimizde öğrencilerimize bu yıl da öğretim üyelerimiz ve eczacı ebeveynleri tarafından önlükleri giydirildikten sonra kokteyl alanında ailelerle bir araya gelindi.

1. Sınıf öğrencilerimizin müzik gösterisi

Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin müzik gösterisi

Yeditepe Üniversitesi Folklor Kulübünün dans gösterisi

Törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Dr. Öğr. Üyesi Ebru TÜRKÖZ ACAR tören sunumunu gerçekleştirirken

Doç. Dr. Filiz Esra ÖNEN BAYRAM öğrencilerine önlüklerini giydirirken

paylaş