• Türkçe
  • English

 

Eczacılık Fakültesi Bir Birincilikle Daha Gururlandırdı

Medipol Üniversitesi tarafından 4-6 Mayıs 2018 tarihlerinde düzenlenen Alfa Ulusal Eczacılık Kongresi kapsamında ALFA Rx Sunu Yarışması gerçekleşti. Ana teması “Algı ve Farkındalık” olan yarışmada 9 farklı eczacılık fakültesinden 11 proje sunum yapmaya hak kazandı. 4 Mayısta gerçekleşen jüri sunumlarının ardından finalistler belirlendi.

Eczacılık Fakültesi 3. Sınıf öğrencilerimizden Elif Çisem ÇÖLDÜR ve Zeynep Güneş TEPE “Yalnızca Progestojen İçeren Vajinal Tampon Formülasyonunun 3B Yazıcı ile Geliştirilmesi” adlı projeleriyle birincilik ödülüne layık görüldüler. Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gülengül DUMAN’ın danışmanlık yaptığı proje katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Öğrencilerimiz Zeynep Güneş TEPE ve Elif Çisem ÇÖLDÜR ödül töreninde

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ecz.Armağan Ener finalist derecelerini açıklarken önceki hafta gerçekleşen Farmafikir 2018 yarışmasında da öğrencilerimizin aynı başarıyı gösterip birinci olduklarını belirtti ve onları gönülden tebrik etti. Bir hafta içinde iki farklı projeyle iki farklı yarışmada üst üste birincilik elde eden öğrencilerimiz Elif Çisem ÇÖLDÜR ve Zeynep Güneş TEPE’yi kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ecz.Armağan Ener ve Medipol Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Zehra Omurtag öğrencilerimize birincilik ödüllerini takdim ederken

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ecz.Armağan Ener ve Medipol Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Gülden Zehra Omurtag ile ALFA Rx Sunu Yarışması  finalistleri

ALFA Rx Sunu Yarışması tüm katılımcılar

paylaş