Yeditepe’ye Farmafikir 2018’den İki Ödül!

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği tarafından düzenlenen “Farmafikir Geleceğin Eczacılığına İnovatif Projeler Yarışması 2018 Finali” 29 Nisan 2018 Pazar günü Eskişehir Anadolu Üniversitesi 6.HYES Her Yönüyle Eczacılık Sempozyumu’nda yapıldı. Türkiye genelinde gerçekleşen eczacılık alanındaki en kapsamlı yarışmalardan olan Farmafikir 2018’e 12 üniversiteden 31 proje katıldı.

Yarışmada Eczacılık Fakültesi 3. Sınıf öğrencilerimizden Elif Çisem ÇÖLDÜR ve Zeynep Güneş TEPE’nin projesi olan “PHARMAREA App” birincilik ödülüne layık görüldü. Danışmanlığını Doç. Dr. Hande SİPAHİ’nin yaptığı Pharmarea App projesi jüri tarafından büyük ilgi gördü.

Öğrencilerimiz Zeynep Güneş TEPE ve Elif Çisem ÇÖLDÜR proje danışmanları Doç. Dr. Hande SİPAHİ ile birlikte

Zeynep Güneş TEPE final sunumunu yaparken

Aynı yarışmada dördüncülüğü de 5. Sınıf öğrencimiz Ariyen Farşi, “Farmakovijilans Data Sistemi” isimli projesi ile kazanarak Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin gururunu ikiye katladı.

Zeynep Güneş TEPE ve Ariyen Farşi, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Enise Ece GÜRDAL HAKGÖR ile ödül töreninde

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Armağan Ener ve Farmafikir 2018 finalistleri

Ödül töreni sonrası tüm katılımcılar