29 Üniversite’den Eczacılık Fakülteleri öğrencilerinin önerdiği 20 proje içerisinde finale kalan 4 projenin ödül töreni 25 Kasım 2017 tarihinde Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Salonu’nda gerçekleşti.

Eczacılık Fakülteleri Dekanlarının, akademisyenlerinin, öğrencilerinin, Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği yönetim kurulu ve üyelerinin katıldığı final programı açılış konuşmaları ile başladı. Farmafikir tanıtım videosu, davul ritim şovunun ardından finale kalan öğrencilerin sunumları yapıldı.

Değerlendirme Kurulu puanlamasına göre; Farmafikir yarışmasında; Karadeniz Teknik Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden Mona Khorshidtalab birinciliği alırken, Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesinden Gizem Gül ikincilik, Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi Beşir Sefa Mumay ve Utku Ertaş üçüncülük derecesi aldılar.

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 2. Sınıf öğrencimiz Hüsniye Birnur Güzeldağ dördüncülük derecesi kazandı. Kendisini ve tüm finalistleri tebrik eder, yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.