Yeditepe Üniversitesi Pandemi Sürecini Nasıl Yönetti? Önümüzdeki Dönemde Üniversiteleri Neler Bekliyor?

Prof. Dr. Ahmet Aydın Bloomberg HT - Eğitim Merkezi’nin Konuğu Oluyor

Yeditepe Üniversitesi, kuruluşunun 25’inci yılında, geleceğe ışık tutan projelerini, AR-GE çalışmalarını ve üniversite-sanayi işbirliklerini ekrana taşıyor. Bloomberg HT’de yayınlanan Eğitim Merkezi programına konuk olan Yeditepe Üniversitesi, akademisyenleri, öğrencileri ve mezunlarıyla gelecek vizyonunu anlatıyor.

Yeditepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aydın6 Mart 2021 Cumartesi günü, saat 11.35’te, Eğitim Merkezi’nde, Turgut Özay’ın sorularını yanıtlıyor. 25 yıllık deneyimiyle Yeditepe Üniversitesi’nin pandemi sürecini nasıl yönettiği ve önümüzdeki dönem için üniversiteleri nelerin beklediğiyle ilgili görüşlerini aktarıyor.