Eczacılıkta istihdam problemine farklı bakış açıları getirebilmek ve eczacılıkta yeni çalışma alanlarının yaratılması adına İstanbul Eczacı Odası tarafından düzenlenen Eczacılıkta Yeni İstihdam Alanları Konulu Proje Yarışması’nın ödül töreni “Eczacılık Buluşması 2018" etkinliği kapsamında yapıldı. İstanbul genelindeki eczacılık fakülteleri öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışmaya toplam 62 proje katıldı.

“Ön eleme" ve "proje yazma" olmak üzere iki adımdan oluşan yarışmada Eczacılık Fakültesi 5. Sınıf öğrencilerimizden Gizem AYAN ve Emre KARAÇAYIR’ın projesi “Aile Sağlık Merkezi Eczacısı” ikincilik ile ödüllendirildi. Danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Enise Ece GÜRDAL’ın yaptığı proje jüri tarafından büyük ilgi gördü.

Öğrencilerimiz Gizem AYAN ve Emre KARAÇAYIR

İstanbul Eczacılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Levent ALEMDAR öğrencilerimize ödüllerini takdim ederken

Aynı yarışmada Eczacılık Fakültesi 2. Sınıf öğrencilerimizden Hüsniye Birnur GÜZELDAĞ ise Dr. Öğr. Üyesi Engin CELEP danışmanlığında yürüttüğü “Bitkisel Hammadde Eldesinde Standardizasyon” başlıklı projesiyle ilk 5’e girerek Mansiyon ödülü kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Öğrencimiz Hüsniye Birnur GÜZELDAĞ ve mansiyon ödülü kazanan diğer yarışmacılar