24 Nisan 2018 tarihinde Üniversitemiz ve İstanbul Eczacı Odası işbirliğiyle 10.’sunu düzenlediğimiz, Geleneksel 14 Mayıs İstanbul’da Bulunan Eczacılık Fakülteleri Arası Basketbol Turnuvasında çekişme yine büyük oldu.

Turnuvaya İstanbul Eczacı Odası, Marmara Üniversitesi, Medipol Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültelerinin basketbol takımları katıldı.

Eczacılık Günü kutlamaları kapsamında fakülteler arası iletişimi arttırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz turnuvanın kazananı İstanbul Eczacı Odası olurken, Yeditepe Üniversitesi Ezcacılık Fakültesi ikincilik, Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ise üçüncülük kupalarını kaldırdılar.

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi basketbol takımı

Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi basketbol takımı kupa töreni

İstanbul Eczacı Odası – Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Final maçı

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi – Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi karşılaşması