T.C. Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi geleneksel Kariyer Günleri organizasyonu bu yıl 28 Şubat-1 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleşti.

Son yıllarda ilaç sektörünün lider firmalarının saygın pozisyonlarında görev alan Yeditepe Eczacılık mezunlarını ağırlamayı hedef alan Dekanlığımız bu sene yine Johnson and Johnson, Abdi İbrahim, Boehringer İngelheim, GSK ve İbrahim Etem Menarini firmalarını temsil eden mezunlarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk  duymuş ve bu buluşmayı gerçekleştirebilmenin haklı gururunu yaşamıştır.

İki günlük etkinlik süresince mezunlarımızla beraber bizlere destek veren tüm katılımcılarımız geleceğin eczacılarıyla buluşup, bu platformda öğrencilerimizle değerli deneyimlerini paylaştılar.

Mesleklerinin güncel yansıması olan bu keyifli organizasyonun öğrencilerimizin kariyer yollarına ışık tuttuğuna inanıyor ve başarısının mimarı olan tüm paydaşlarına teşekkür ediyoruz.

Seneye yine verimli bir Eczacılık Kariyer Günleri’nde beraber olmak dileğiyle!