Türkiye'de Farmakovijilans Aktiviteleri

Eczacılık Fakültesi 2017 Seminerleri güncel konularla devam ediyor.  29 Kasım Çarşamba günü 11:00-13:00 saatlerinde TİTCK Farmakovijilans ve Kontrole Tabi Maddeler Daire Başkanı Sayın Dr. Ecz. N. Demet AYDINKARAHALİLOĞLU tarafından verilen “Türkiye'de Farmakovijilans Aktiviteleri” konulu seminer büyük ilgi gördü. En güncel bilgilerin tartışıldığı seminer sonrası, kamu ile işbirliğinin önemi vurgulandı.

Yeditepe Üniversitesi Mavi Salonda düzenlenen seminere öğrencilerimiz, Farmakovijilans departmanında çalışan mezunlarımız ve sektörden değerli misafirlerimiz ile biraraya gelindi. Seminer programı sonrası Yeditepe Sofrası’nda konuklarımıza yemek düzenlendi.

TİTCK Farmakovijilans ve Kontrole Tabi Maddeler Daire Başkanı Sayın Dr. Ecz. N. Demet AYDINKARAHALİLOĞLU Türkiye'de Farmakovijilans Aktiviteleri” konulu seminer vermek üzere Fakültemize gelmiştir.

Seminer konuğumuz Sayın Dr. Ecz. N. Demet AYDINKARAHALİLOĞLU'na Dekanımız Sayın Prof. Dr. Meriç KÖKSAL AKKOÇ ödülünü takdim ederken

Farmakovijilans alanında çalışan seminer konuklarımız

Farmakovijilans alanında çalışan Fakültemiz mezunları ve öğretim üyelerimiz

Öğrencilerimiz de seminer programımıza büyük bir keyifle katıldılar.

Seminer sonrası öğle yemeğinde de seminer konuklarımız ile bir aradaydık.