Eczacılık Fakültesi Seminer Programı

Türkiye'de Farmakovijilans Aktiviteleri

SANİTAS ve İstanbul Eczacı Odası işbirliği ile düzenlenen Yeditepe Eczacılık Fakültesi Seminerleri güncel konularla devam ediyor. 26 Mart 2018 Pazartesi günü 14:00-16:00 saatlerinde Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Seyhan ERSAN tarafından verilen “Obezite ve Diyabete Giden Yolda Fruktoz Şurubu” konulu seminer büyük ilgi gördü.

Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans salonunda düzenlenen seminerde öğretim üyelerimiz Eczacılık, Beslenme ve Diyetetik Bölümü ve Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile bir araya geldiler.

Seminer programı öncesi Yeditepe Sofrası’nda yemek düzenlendi.

SANİTAS Eczacılık Fakültesi temsilcilerinden Melis Gökdemir Prof. Dr. Seyhan ERSAN’ın kısa özgeçmişini sunarken

Seminer konuğumuz Sayın Prof. Dr. Seyhan ERSAN'a Dekanımız Sayın Prof. Dr. Meriç KÖKSAL AKKOÇ ve İstanbul Eczacı Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Zeynep Zehra AYNA ödülünü takdim ederken

Seminere katılan Fakültemiz öğrencileri